Flag Nl Flag Gb

Lekker met z'n tweeën er even tussen uit

Wil je lekker tot jezelf komen? Verwend worden met een uitgebreid ontbijt? Lekker luieren op de loungebank bij je bungalow in een rustige, natuurlijke omgeving? Of wandelen, het op loopafstand gelegen authentieke witte dorp Canillas de Aceituno verkennen of een Andalusische stad bezoeken? Kom dan in het voor- of najaar naar Casa Lobera: comfortabele en schone villa's op een prachtige locatie en een goede uitvalsbasis voor bezienswaardigheden en strand!

Casa 2, met of zonder ontbijt

Casa 2, met 2 slaapkamers en een badkamer, is heel geschikt voor 2 personen (of meer). Wil je lekker verwend worden met een heerlijk vers ontbijt, dan verzorgen we dat graag voor je en brengen het bij je casa. Maar geef je er de voorkeur aan om je eigen ontbijt te maken, dan kan dat natuurlijk ook. De woning heeft namelijk een keuken die van alle gemakken voorzien is. En als het in het voor- en najaar 's avonds en 's nachts wat koeler is, is het aangenaam vertoeven in de bungalow die in alle kamers beschikt over centrale verwarming (iets wat je in veel Spaanse huizen niet zult tegenkomen) en een open haard in de woonkamer. Lees meer over de indeling van de villa's, de voorzieningen en de opties

Restaurants op loopafstand

Het authentieke witte dorp Canillas de Aceituno ligt op 15 minuten loopafstand. Het is echt de moeite waard om dit dorp te verkennen. Ontdek de bloemrijke straatjes, drink een kop koffie op het terras en geniet van de gemoedelijke sfeer. Heb je geen zin om zelf te koken? Geen enkel probleem. Er zijn 3 goede restaurants waar je heerlijk kunt eten met zeer vriendelijke bediening en tegen een gunstige prijs. Op woensdagavond maakt Martin voor de gasten een paella-maaltijd. Laat het ons uiterlijk de maandagochtend ervoor weten en we zorgen ervoor dat je van een overheerlijke paella kunt genieten! 

Meer info

Meer info over Casa 2 lees je hier. N.B.: Is Casa 2 volgeboekt, kijk dan bij Casa Lobera 3 en 4 met aangepaste tarieven bij een bezetting van minder dan 6 personen! Vragen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag!