Flag Nl Flag Gb

Jouw gastheer en gastvrouw

Wij, Martin & Aletta de Vries, zijn een Nederlands echtpaar van midden 50. Martin heeft jarenlang als sales manager in de voedingswereld gewerkt. Aletta was werkzaam als secretaresse en medewerker P&O en heeft daarnaast een eigen bedrijfje in tuinonderhoud en -ontwerp gehad.

De aanleiding om naar Spanje te gaan, was dat Martin een burnout heeft gehad en daarna zijn passie voor zijn werk in Nederland is verloren. Aletta had het naar haar zin in Nederland maar zag dat het met Martin niet goed ging en dat hij zijn draai er niet meer zou kunnen vinden. Aletta wist dat ze in Spanje zou kunnen aarden, omdat ze eerder jarenlang in het buitenland heeft gewoond en gewerkt. Het sprak haar ook aan om in een zonnig land te wonen waar ze meer buiten zou kunnen zijn.

Na diverse keren in de prachtige streek Axarquía (ten oosten van de stad Málaga) op zoek te zijn geweest naar een geschikte accommodatie, hebben wij in februari 2015 ons hart verloren aan het kleinschalige vakantiepark Casa Lobera. Enkele maanden later zijn wij geëmigreerd. Wij bewonen zelf een van de vier villa's en runnen ons park met veel plezier. We vinden het fijn om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen en geven je graag informatie en tips. Mocht je onze hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Per 1 januari 2016 verhuurden wij ook Villa Faboosh in Cómpeta. Daar is per 1 september 2018 Villa Azar in Canillas de Aceituno voor in de plaats gekomen. Dit is een ruime en luxe vakantievilla met privézwembad en een prachtig panoramisch uitzicht op de bergen en het meer van Viñuela. Vanaf 25 april 2019 verhuren wij tevens Casa Montaña, een karakteristieke maar moderne woning in het dorpscentrum van Canillas de Aceituno met veel ruimte zowel binnen als buiten en een fantastisch uitzicht op de bergen, het meer van Viñuela en de Middellandse zee. 

Wij omarmen de ongerepte streek Axarquía. In dit deel van Andalusië is Spanje nog echt Spanje en ervaar je een rust die je niet snel ergens anders vindt. We hopen dat onze liefde voor de Axarquía overslaat op jou en dat we je mogen verwelkomen bij Casa Lobera, Villa Azar of Casa Montaña

Wil je meer over ons weten? Lees dan onze blogs!

De beschikbaarheid van onze accommodaties vind je hier. Heb je vragen, laat het ons gerust weten. Wij helpen je graag! 

Veel zonnige groeten,
Martin en Aletta