Flag Nl Flag Gb

Casa 3 en 4 (2 tot 6 pers.)

Buiten

Casa 3 en Casa 4 liggen op een ruim perceel van resp. ca. 500 en 450 m2. Je kunt bij de bungalow parkeren. Op het ruime terras is een comfortabele loungeset aanwezig en een picknicktafel om lekker aan te eten. Het terras biedt in de zomer voldoende schaduw en je kunt genieten van het uitzicht op de bergen en de olijfboomgaard. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen. Het gemeenschappelijke zwembad voor de drie huizen ligt op 25 meter van Casa 3 en 10 meter van Casa 4.

Binnen

Beide bungalows hebben een ruime woonkamer met zit-/eetgedeelte en een open keuken met ontbijtbar en drie barkrukken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ouderslaapkamer heeft een bed van 1.60 x 2.00 m met aangrenzende badkamer. De andere twee slaapkamers hebben twee éénpersoonsbedden en delen een badkamer. Alle slaapkamers hebben inbouwkasten en zijn voorzien van rolluiken (met ventilatiestand), zodat deze kamers donker en koel te houden zijn. De bungalows beschikken o.a. over een vaatwasser en een wasmachine. Meer over de indeling, voorzieningen en opties lees je hier. 

Boeken

Casa 3 en Casa 4 zijn al beschikbaar vanaf € 79,- per bungalow per nacht. Boek Casa 3 of Casa 4 via deze website. Meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op!