Flag Nl Flag Gb

Casa 2 (1 tot 4 pers.)

Buiten

Casa 2 ligt op een perceel van ca. 300 m2. Je kunt bij de bungalow parkeren op een afsluitbaar terrein. Op het terras is een comfortabele loungeset aanwezig en een picknicktafel om lekker aan te eten. Het terras biedt in de zomer voldoende schaduw en je kunt er genieten van een fantastisch weids uitzicht over het dal en het meer van Viñuela. Het gemeenschappelijke zwembad (afsluitbaar en verwarmd) voor de drie huizen ligt op 40 meter van de bungalow.

Binnen

Deze bungalow heeft een ruime woonkamer en een open keuken met eetbar. Er zijn 2 slaapkamers en 1 badkamer. Eén slaapkamer heeft een bed van 1.60 x 2.00 m en de andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. De slaapkamers hebben inbouwkasten en zijn voorzien van rolluiken (met ventilatiestand), zodat deze kamers donker en koel te houden zijn. De bungalow beschikt o.a. over een wasmachine. Meer over de indeling, voorzieningen en opties lees je hier. 

Boeken

Je boekt Casa 2 al vanaf € 74,- per bungalow per nacht.

N.B.: Is Casa 2 volgeboekt, kijk dan bij Casa 3 of Casa 4 met aangepaste tarieven bij een bezetting van minder dan 6 personen! Vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op!