Flag Nl Flag Gb

Casa 2 (1 tot 4 pers.)

Buiten

Casa 2 ligt op een afsluitbaar perceel van ca. 300 m2 en is daarmee zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen! Je kunt bij de woning parkeren. Het terras is voorzien van een comfortabele loungeset, picknicktafel, parasol en BBQ. In de zomer is er voldoende schaduw en je kunt er genieten van een fantastisch weids uitzicht over het dal en het meer van Viñuela. Het gemeenschappelijke zwembad (afsluitbaar en verwarmd) voor de drie huizen ligt op 40 meter van de bungalow.

Binnen

Deze woning heeft een ruime woonkamer en een open keuken met eetbar. Er zijn 2 slaapkamers en 1 badkamer. Eén slaapkamer heeft een bed van 1.60 x 2.00 m en de andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. De slaapkamers hebben inbouwkasten en zijn voorzien van rolluiken (met ventilatiestand), zodat deze kamers donker en koel te houden zijn. Het huis beschikt o.a. over een wasmachine. Meer over de indeling, voorzieningen en opties lees je hier. 

Ontbijtservice

Wil je 's ochtends verwend worden met een heerlijk vers ontbijt? Dat kan! Wij serveren het ontbijt op je eigen terras of in je eigen villa. Ontbijtservice is vrijwel het gehele jaar door mogelijk, met uitzondering van de maanden juli en augustus (hoogseizoen). 

Boeken

Je boekt Casa 2 al vanaf € 69,- per huis per nacht. Voor ontbijt komt er € 8,- per persoon per nacht bij. Wil je hiervan gebruikmaken, dan kun je dit in het reserveringsformulier bij opties aangeven. 

N.B.: Is Casa 2 volgeboekt, kijk dan bij Casa 3 of Casa 4 met aangepaste tarieven bij een bezetting van minder dan 6 personen! Vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op!