Flag Nl Flag Gb

Partners

Casa Lobera werkt samen met: 

Villa Faboosh

Een prachtige villa met privé-zwembad in Cómpeta, gelegen in een groene, rustgevende omgeving. Voor 2 tot 8 personen. Villa Faboosh is uitermate geschikt voor iedereen die van privacy, rust, ruimte en ontspanning houdt. Lees meer.

Villa in Cómpeta met fantastisch uitzicht

Een heerlijke villa met privé-zwembad in Cómpeta, met een adembenemend weids uitzicht op de bergen, de vallei en de Middellandse Zee. Geschikt voor maximaal 8 personen (6 in het hoofdverblijf en 2 in het gastenverblijf). Lees meer.

Balcón de Andaluz

Balcón de Andaluz verhuurt een casita en een yurt in Algarrobo. Met trots presenteren wij het unieke arrangement 'Casas Andaluz' dat wij samen met Balcón de Andaluz aanbieden!

Casa El Encuentro

El Encuentro (wat 'de ontmoeting' betekent) is een prachtige villa voor 4 personen met privé-zwembad op loopafstand van het charmante dorp Canillas de Aceituno. Het huis biedt een fantastisch uitzicht op het dorp, de bergen, het omringende landschap en de Middellandse zee. Lees meer.

El Ático

Wilt u logeren bij Spanjaarden in het witte dorp Canillas de Aceituno? Dat kan! El Ático, wat letterlijk zolderverdieping betekent, is een sfeervol appartement met een eigen opgang. Lees meer

 

Villa Faboosh 

Villa Violetta 2

Balcon de Andaluz 

El Encuentro foto 1

1