Flag Nl Flag Gb

Casa 3 (2 tot 6 pers.)

Buiten

Casa 3 ligt op een ruim perceel van ca. 500 m2. U kunt bij de bungalow parkeren. Op het terras is een comfortabele loungeset aanwezig en een picknicktafel om lekker aan te eten. Het terras biedt in de zomer voldoende schaduw en u hebt uitzicht op de bergen en de olijfboomgaard. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen. Het gemeenschappelijke zwembad voor de drie huizen ligt op 25 meter van de bungalow.

Binnen

Casa 3 heeft een ruime woonkamer met zit-/eetgedeelte en een open keuken met ontbijtbar en drie barkrukken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ouderslaapkamer heeft een bed van 1.60 x 2.00 m met aangrenzende badkamer. De andere twee slaapkamers hebben twee éénpersoonsbedden en delen een badkamer.  Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Meer over de indeling, voorzieningen en opties leest u hier. 

Tarieven en reserveren

U boekt Casa 3 al vanaf € 79,- per bungalow per nacht. Lees meer over de tarieven. U kunt Casa Lobera 3 reserveren via deze website. Meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op! 

Heerlijk loungen op het terras

Keuken en eetgedeelte