Flag Nl Flag Gb

Casa 2 (1 tot 4 pers.)

Buiten

Casa 2 ligt op een perceel van ca. 300 m2. U kunt bij de bungalow parkeren op een afsluitbaar terrein. Op het terras is een loungeset aanwezig en een picknicktafel om lekker aan te eten. Het terras biedt in de zomer voldoende schaduw en u hebt er een fantastisch weids uitzicht over het dal en het meer van Viñuela. Het gemeenschappelijke zwembad voor de drie huizen ligt op 40 meter van de bungalow.

Binnen

Deze bungalow heeft een ruime woonkamer en een open keuken met eetbar. Er zijn 2 slaapkamers en 1 badkamer. Eén slaapkamer heeft een bed van 1.60 x 2.00 m en de andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Meer over de indeling, voorzieningen en opties leest u hier. 

Tarieven en reserveren

U boekt Casa 2 al vanaf € 74,- per bungalow per nacht. Lees meer over de tarieven. U kunt Casa Lobera 2 met of zonder ontbijtservice (B&B) reserveren via deze website. Meer informatie over Casa 2 B&B leest u hier. N.B.: Is Casa 2 volgeboekt, kijk dan bij Casa Lobera 3 of 4 met aangepaste tarieven bij een bezetting van minder dan 6 personen! Vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op! 

Casa 2 (4 p.)

Woonkamer